Vaša košarica je prazna
Office Home and Business 2016

Office Home and Business 2016


Broj licenci 1 godina
1 2.017,21
Cijene su izražene u kunama i bez PDV-a.
Cijena ovisi o broju licenci i vremenskom razdoblju.
Za ubacivanje proizvoda u košaricu kliknite na ikonu .

Office Home & Business 2016 obuhvaća sljedeće:
Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016 i Outlook 2016
Budite napredan korisnik sustava Office – na jednostavan način. Upišite za što vam je potrebna pomoć u novi okvir značajke vođenja kroz kontrole na vrpci i ta će vam značajka reći kako to učiniti.
Nove teme omogućuju odabir odgovarajućeg sučelja sustava Office. Tamna i tamnosiva tema nude visokokontrastan izgled koji manje umara oči, a šarena tema nudi moderan izgled ujednačen na svim uređajima.
Poboljšajte okruženje za čitanje pomoću uvida, koje omogućuje Bing i koji prikazuju relevantne informacije s weba prilikom čitanja datoteke sustava Office.
Budite učinkovitiji s dokumentima programa Word: ubacite mrežni videozapis, otvorite PDF i uređujte sadržaj i bez imalo muke poravnajte slike i dijagrame.
Predlošci za Excel odradit će većinu postavljanja i dizajna tako da se možete fokusirati na informacije.
Stvarajte dojmljive prezentacije s poravnanjem, usklađivanjem boja i drugim alatima za dizajn u programu PowerPoint.
Crtajte, pišite rukom, unosite sadržaj putem tipkovnice, klikajte ili prelazite prstom preko bilješki u programu OneNote. Bilješke će biti spremljene i bit će ih moguće pretraživati i sinkronizirati s aplikacijama programa OneNote na drugim uređajima.
Outlook je automatski povezan s vašim Microsoftovim računom za web-poštu. Sinkronizirajte zadatke i kalendare s programom Outlook da biste objedinili sve planove. Najbolji odabir za kućne tvrtke i male urede.